Wat zijn Happy Socks en waar komt de hype vandaan?

Happy Socks is een Zweedse fabrikant van sokken, ondergoed en zwemkleding. Opgericht in 2008 door Mikael Sẅodrlindh en Victor Tell. In 2017 verwierf Palamon Capital Partners de meerderheid van de aandelen en gaf ze de controle over aan Stefan Fragner. Happy Socks producten worden verkocht in meer dan 90 landen met 12.000 verkooppunten. Happy Socks worden ook verkocht in meer dan 100 Happy Sock winkels en in meer dan 6.000 winkels over de hele wereld.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden, en Happy Socks opende zijn eerste Amerikaanse kantoor in New York City. In januari 2019 opende het bedrijf nog een kantoor in München Duitsland, wat resulteerde in de directe exploitatie van alle groothandelsrekeningen.

Bijna 10 jaar na de eerste oprichting blijft Happy Socks gedijen met kleurrijke, gedurfde, levendige prints voor zowel mannen als vrouwen met een sterke aanhang bij de consument. Happy Socks blijft jaarlijks met 50% groeien. Er zijn meer dan 40 miljoen paar Happy Socks verkocht.

De producten zijn hier verkrijgbaar: thelittlegreenbag.nl/happy-socks

Over Happy Socks producten

Happy Socks bestaan uit de beste materialen, waaronder 86% katoen, 12% polyamide en 2% elastaan voor de rekbaarheid. Happy Sock producten staan bekend om hun comfort en langere levensduur.

De prijzen blijven consistent en concurrerend in vergelijking met andere toonaangevende nationale merken en stijlen. Happy Socks beginnen bij €14,00 per paar tot €96,00 voor een 6-pack verzamelaarsokken. Zwemshirts voor mannen blijven consistent geprijsd bij €65,00 per paar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dameszwempakken zijn beschikbaar in een veelheid van kleuren, patronen en stijlen en zijn momenteel geprijsd op €75,00.

Happy Socks biedt ook gelimiteerde edities aan in samenwerking met een aantal zeer bekende en gerespecteerde muzikanten en kunstenaars, waaronder de Rolling Stones, The Beatles en Andy Warhol. Limited edition sokkenreeksen variëren van €16,00 voor kinderen tot €98,00 voor volwassenen.

Happy Socks Ontwerp en Productie

Happy Socks worden gemaakt in Turkije met concept stores in New York en Los Angeles Californië. Nieuwe concept stores zijn ook gevestigd in steden als Parijs, Londen, Barcelona, Stockholm en Tokio.

Happy Socks bevatten levendige kleuren, ontwerpen en patronen die net zo uniek zijn als het individu dat ze draagt. Deze sokken bieden kleurencombinaties die u nergens anders ziet.

Happy Socks worden verkocht in toonaangevende warenhuizen, waaronder Selfridges, John Lewis, Urban Outfitters, Bloomingdale’s, Galeries Lafayette, Voo Berlin en 10 Cosmo Como winkels. Daarnaast zijn ze ook te vinden bij vele online retailers.

Waarom houden we van Happy Socks?

We houden van Happy Socks vanwege de ontwerpen, patronen en de mix van kleuren. Het kijken naar een paar Happy Socks brengt een automatische glimlach op je gezicht. Waar sommigen deze sokken als ongewoon beschouwen, denken wij dat deze sokken inspirerend zijn, waardoor een vrije geest vrijkomt die wacht om ontdekt te worden. Het is tijd voor een verandering, en Happy Socks is het begin.

Lees ook: 3 Voordelen van het gebruik van zonne-energie