Top 4 Supermarkten voor goedkope boodschappen

1. Aldi

Leuk feit – deze Duitse supermarkt is sinds heel lang actief in Nederland; hij begon in de regio in Europa, maar werd pas vrij recentelijk serieus agressief over uitbreiding naar, nou ja, overal.

Als je een Aldi binnenloopt, zitten de gangpaden vol met merken waar je nog nooit van gehoord hebt, je moet geld storten van een aanbetaling voor uw winkelwagen. Het zijn gelukkig wel lage prijzen en veel Aldi aanbiedingen. Goed nieuws voor degene die een stukje geld wilt besparen. Als je vaak hier komt en ziet hoeveel je bespaart ga je nooit meer naar een ander super markt.

2. Albert Heijn.

Albert Heijn is zo goed als de andere Nederlandse supermarkten. Het bleek dat veel van de dingen die de winkels zo speciaal maakten, ergens anders ook werden aangeboden; Jumbo, bijvoorbeeld, verkoopt nu meer biologische producten dan wie dan ook. Betere verlichting, beter ontwerp, ambitieuzere bereide gerechten, sap- en koffiebars – dat kan iedereen ook.

3. Lidl

Lidl is een goedkope supermarkt gevestigd in Duitsland en bedient 30 landen in Europa met meer dan 20.000 winkels. Frankrijk en Duitsland hebben de meeste Lidl-locaties met respectievelijk 2.500 en 4.300 winkels. De retailer heeft wereldwijd meer dan 500.000 mensen in dienst en heeft een omzet van 100 miljard euro.

Lidl – dat bekend staat om zijn no-nonsense aanpak, die consumenten voorziet van kartonnen dozen met de prijzen van de fabrikant die prominent worden weergegeven – is onlangs uitgebreid naar het zuidoosten van de Verenigde Staten met een kennisgeving met betrekking tot de Australische markten die naar verwachting in 2020 zullen worden onthuld.

4. Tesco

tesco

Tesco heeft meer dan 6.550 supermarkten, supermarkten en hypermarkten in heel Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Hertfordshire, Engeland, houdt Tesco toezicht op meer dan 476.000 medewerkers in winkels in 12 landen.

Het bedrijf genereert een omzet van meer dan 86 miljard euro, waarmee het de negende plaats inneemt op de ranglijst van ’s werelds grootste detailhandelaren. Naast het feit dat Tesco met bijna een derde van de markt marktleider is in het Verenigd Koninkrijk, is Tesco ook actief in Thailand, Ierland en Hongarije.