De beste kleding winkels op internet

NewLook

Het bedrijf is opgericht in 1969 in Engeland en onderhoudt een keten van High Street modewinkels. Een paar jaar geleden kocht een investeringsmaatschappij het bedrijf maar NewLook blijft modieuze en trendy kleding aanbieden.

NewLook biedt kleding voor vrouwen, mannen en meisjes. Verzending is gratis als je meer dan een bepaald bedrag uitgeeft. De selectie van kleding omvat alle categorieën, waaronder jurken, truien, truien, lingerie, zwemkleding, topjes, jeans en outfits. De prijzen zijn vergelijkbaar met een typisch warenhuis en bieden een geweldige combinatie van waarde en kwaliteit.

Amazon

Winkelen op Amazon is ongelooflijk handig. Met Prime Shipping, kunt u uw bestellingen te krijgen in slechts twee dagen. U heeft ook de mogelijkheid om kleding te kopen van retailers en resellers over de hele wereld.

De meeste mensen zijn bekend met Amazon omdat het een van de grootste online retailers is. De kleding is verdeeld in tientallen categorieën en omvat tienduizenden artikelen van algemene en populaire merken.

Forever 21

In het verleden heeft het bedrijf te maken gehad met kritiek vanwege hun arbeidspraktijken en een aantal van de ontwerpen die ze hebben uitgebracht. Forever 21 blijft echter een van de topbronnen voor online mode, dankzij de lage prijzen en een gestroomlijnde website.

Forever 21 is een bekend modebedrijf met een eigen kledinglijn. De eerste winkel werd opgericht in 1984 en verkocht oorspronkelijk dameskleding. Het bedrijf biedt nu mannenkleding, kinderkleding, plus-size kleding en zelfs lifestyleproducten aan.

Pretty Little Thing

Pretty Little Thing verkoopt dameskleding en accessoires. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het zetten van trends en is een favoriete bron geworden voor veel populaire beroemdheden.

Het bedrijf heeft ook een mobiele app waarmee u flash deals en andere speciale aanbiedingen kunt ontvangen zoals tijdens de national glamour day 2019. Met de app, je nooit missen op een van de nieuwe releases.

De website heeft een breed assortiment kleding in de meest voorkomende categorieën, waaronder tops, jeans, jurken en truien. U vindt er een aantal van de beste prijzen voor stijlvolle kleding.

MANGO

Het bedrijf is niet nieuw volgens deze website. Mango is meer dan 30 jaar geleden begonnen met de verkoop van kleding in Barcelona, Spanje. In de afgelopen jaren is het bedrijf overgestapt op snelle mode, waarbij elke dag tientallen nieuwe ontwerpen worden uitgebracht om een beroep te doen op een veranderend modellandschap. U kunt ook geweldige aanbiedingen krijgen op originele kleding die u niet elders kunt krijgen.

Mango is een trendy, boutique webwinkel met mode voor vrouwen, mannen en kinderen. De site biedt ook plus-size mode en originele ontwerpen. De focus van het bedrijf ligt op urban chic en bohemien stijlen.

In the Style

Hoewel mensen dol zijn op de ontwerpen en de mode, heeft de website een gemengde respons gekregen. Sommige klanten hebben melding gemaakt van missized artikelen. Het ontvangen van kleding met de verkeerde maat is een ongemak, maar de website staat wel retourzendingen toe.

The Style is een modemerk met een online winkel die een selectie dameskleding aanbiedt. Het bedrijf is in 2013 van start gegaan en wil vrouwen in staat stellen zich goed te voelen en zich goed te voelen over zichzelf en hoe ze er uitzien.