6 tips om uw huis te beveiligen tegen dieven

dief

Mensen vragen me de hele tijd wat ze kunnen doen om hun huizen beter te beschermen. Ze hebben allemaal verschillende prioriteiten en budgetten, dus heb ik 6 tips bedacht waardoor jouw huis beter beveiligd wordt.

1. Verander uw sloten

De meeste mensen denken niet na over het veranderen van de sloten wanneer zij zich in een nieuw huis of appartement vestigen. Het is onmogelijk om te weten wie de sleutels van uw huis had voordat u hier kwam wonen. Het veranderen van uw sloten is een van de eenvoudigste manieren om uw nieuwe huis of appartement een beetje extra beveiliging te geven en ervoor te zorgen dat er niet ergens een schurkenstaat van sleutels is.

2. Zorg voor een gecontroleerd beveiligingssysteem

Professioneel bewaakte beveiligingssystemen van Verisure bieden de beste bescherming voor uw huis. Als iemand probeert in te breken, zal een professioneel gemonitord systeem een alarm afgeven, via sms, e-mail of een directe oproep en indien nodig de autoriteiten naar uw huis sturen. De meeste professioneel bewaakte systemen rekenen een maandelijkse bewakingsvergoeding, maar veel thuisbeveiligingsbedrijven zoals Verisure bieden meerdere pakketten aan voor verschillende budgetten.

3. Doe alsof je thuis bent

Een leeg huis maakt het gemakkelijker een doelwit te vinden. U kunt de indruk wekken dat u thuis bent – ook als u dat niet bent – door gebruik te maken van automatische timers voor verlichting, door uw post en krantenbezorging uit te stellen en een buurman te vragen zijn auto op uw oprit te parkeren terwijl u weg bent.

4. Gebruik buitenverlichting

Een goede buitenverlichting geeft niet alleen de indruk dat iemand thuis is, maar ook potentiƫle schuilplaatsen voor inbrekers en indringers blootlegt en vermindert. Een goede buitenverlichting met bewegingsmelder en hoge lumen geeft uw huis extra veiligheid voor niet veel geld.

Lees nu ook: Tips om succesvol uit een escape room te komen

5. Buitendeuren upgraden en onderhouden

Zorg ervoor dat u de buitendeuren en deurkozijnen inspecteert en verbetert. Deurkozijnen zien vooral veel slijtage en worden voortdurend blootgesteld aan alle soorten weer. Vervang oude of rottende deurkozijnen door massief hout en zorg ervoor dat al uw buitendeuren van massief kern of zwaar metaal zijn.

6. Defecte alarmen vervangen

Valse of kapotte alarmen die vaak worden genegeerd door buren en zelfs u, de eigenaar, na te lang. Herstel defecte alarmen zo snel mogelijk en breng uw buren op de hoogte van het probleem, zodat wanneer een alarm echt afgaat, het niet genegeerd zal worden.