5 Kindermerken die je moet overwegen voor jouw kinderen

kinderen

1. From Babies With Love

From Babies With Love is een kleding en accessoire onderneming gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die hun producten wereldwijd verscheept. We vinden het geweldig dat alle opbrengsten ten goede komen aan kinderen over de hele wereld die gezinnen nodig hebben via SOS Children, van Mita in Bangladesh, tot baby Fabio in Brazilië. Ze zijn voorzien van leuke meerkleuren- en patroonproducten, variërend van tier-ruffled jurken tot zachte, gezellige dekens.

2. OnlineKinderKledingKopen.nl

De baby- en kinderkleding van OnlineKinderKledingKopen.nl is van goeie en bewuste kwaliteit. Gevestigd in Nederland verzenden zij uw producten over heel de wereld. Ze hebben schattige designs, maar ook de stoere kleding. Deze webwinkel is ieder ouders one-stop-shop voor kinderkleding.

3. Oempaloempa

Oempaloempa groeide uit de missie van een vrouw om het beste katoen voor haar baby te vinden, zonder chemicaliën of pesticiden. Ze kopen nu 100% biologisch Chinese katoen voor al hun producten, en onze persoonlijke favorieten zijn de pastelkleurige laarzen en de prachtige gebreide vesten. Plus, ze bieden een aantal van de liefste knuffels en supergezellig knuffelbedjes aan. Wij bewonderen hun inzet om ethisch winkelen praktisch en betaalbaar te maken.

4. Mini Macro

Mini Macro is uw one-stop-shop voor al uw fairtradebehoeften, van modieuze harembroeken en peplum tops voor uw baby tot babygelei en crèmes voor mama. We houden er vooral van dat elk stuk van Mini Macro lokaal in Canada is ontworpen en gemaakt, met verbluffende neutrale niet-toxische kleurstoffen en superzachte biologische katoen. Je wist niet dat je tot nu toe een eco-vriendelijke biologische katoenen romper nodig had.

5. Baby Man

Baby Man kiest voor een holistische benadering van het maken van bewuste babykleding: van het biologische katoen dat ze gebruiken tot de eerlijke en veilige fabriek waar hun kleding wordt gemaakt, hun proces geeft prioriteit aan mensen en de planeet. Hun schattige, superzachte, organische body’s en footies zijn gezonder voor de huid van baby’s en met elke aankoop gaan ze nog een stap verder door levensreddende medische artikelen voor pasgeborenen in nood te financieren. Ze bieden ook geweldige cadeau-opties voor de kleine in je leven!